top of page
Zoeken

Romantiek

Bijgewerkt op: 10 apr. 2023


Waar is die romantiek gebleven? Het spel der verleiding, elkaar veroveren i.p.v. een chatbericht waarin staat ‘Wat heb je aan?’. Waarom meteen naar het intieme, seksuele zonder de moeite te doen om die andere voor je te winnen? Zonder bewust te genieten van alles wat erbij komt kijken. De gedachten over hoe je de aandacht kan trekken van die andere persoon. De gezonde spanning bij het verlangen.


Wat kan je allemaal uit de kast halen? Romantische etentjes of strandwandelingen of net iets origineler zoals samen naar de opera, een picknick bij zonsondergang, een eigen creatie speciaal voor die ene persoon. Er zijn zoveel mogelijkheden om romantiek te brengen, zowel bij het daten als in een reeds bestaande relatie. Je moet er wel vaak zelf voor zorgen of de mogelijkheid ervoor creëren. Het komt meestal niet vanzelf op je pad.

Verlang je naar al die romantische scenario’s in de films of series, wel: Wat kan jij in de toekomst zelf doen om zo’n onvergetelijke momenten te beleven?


Het lijkt me te zitten in het gebaar, groot of klein, dat toont dat je voor de ander iets betekent. Het gebaar dat toont dat de persoon jou de moeite waard vindt. Het zit ook in de chemie dat men voelt in een moment, zelf zonder gebaar. Die verbinding of connectie die men voelt. En laten we natuurlijk de verrassing niet vergeten, het element dat ons hart sneller doet slaan.


Romantiek, … , heerlijk.


Wie weet vind jij die persoon om romantische momenten mee te beleven via ons, Talk for love. Kom, en geef het een kans. Een fijne ervaring, nieuwe ontmoetingen, gezelligheid: Wat houdt je tegen?Shirley

Talk for love

207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lente

Aandacht

コメント


bottom of page