top of page
Zoeken

Aandacht

Bijgewerkt op: 10 apr. 2023

Heb je ook wel eens dat fijn gevoel, nadat je helemaal opgedost bent en klaar om de wijde wereld in te trekken waar ergens die ene vrijgezel op je wacht waar je je hele leven mee wil delen. Wie weet is dit de dag?, denk je dan.


Je komt toe en je merkt dat je veel aandacht krijgt, vrijgezellen komen met je praten en je geniet er met volle teugen van. Je krijgt die bevestiging dat je gezien wordt, nog goed in de markt ligt. Op andere momenten dan weer, kom je toe en gebeurt er niets. Geen aandacht, geen bevestiging, niets. Weg, goed gevoel.


Hoe komt het toch dat er die ene dag zoveel aandacht is en de andere helemaal niets? Ligt het aan dat ene rode jurkje dat je aan had? In hoodie en trainingsbroek ging ik waarschijnlijk niet zoveel aandacht krijgen. Of ligt het aan de hormonen of feromonen? Of ligt het aan de personen die aanwezig waren? Wie weet, waren er geen vrijgezellen aanwezig op dat moment.


Niet gevreesd; de volgende keer dat je je uitdost met het idee vrijgezellen te ontmoeten, kan je jezelf ervan verzekeren dat er vrijgezellen zullen zijn. Schrijf je gewoon in voor een speeddate op www.talkforlove.com . Ik verwelkom je er graag!
Shirley

Talk for love

280 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lente

Romantiek

Comments


bottom of page